top of page

De wandelingen van 2023 - klik op tickets voor meer data en tijden

 • Zeewierwandeling Scheveningen
  Meerdere datums
  za 03 jun.
  Biesieklette Scheveningen
  03 jun. 11:00 – 12:10
  Biesieklette Scheveningen, Strandweg 10, 2586 JK Den Haag, Nederland
  Ontdek de plantaardige zilte versnaperingen van de Noordzee
Zeewierwandelingen & meer: Evenementen
duurzaam.jpg

Inspiratiesessies voor bedrijven

Zeewierwandelingen & meer: Spreken

Lezingen

luisteren & proeven

Als spreker neem ik mijn pubiek mee in de wondere wereld van de 10.000 verschillende zeewiersoorten. Hoe kunnen we die inzetten om échte duurzame impact te maken? Met welke wieren kunnen we gezond oud worden? En… Welke zijn nou écht lekker? Uiteraard kan een proeverij hierbij niet ontbreken.

20181005_DAFW_TT_076_3404_a909f.jpg

Zeewierwandelingen

ervaren & beleven

Er is geen betere plek om zeewier te ontdekken dan het strand. Met onze tenen in het zand – en voor de avonturiers in het water – gaan we op zoek naar eetbare zilte versnaperingen van moeder natuur. Educatief, interactief en een heerlijke proeverij na afloop.

Meer informatie
10 zeewierwandelingen.jpg

Kookworkshops

ontdekken & genieten

Samen nemen we een kijkje in de zilte keuken. Tijd om te ontdekken wat de lekkerste wieren zijn en in welke gerechten ze het best tot hun recht komen. Geschikt voor beginners én professionals met jarenlange ervaring. En tot slot… smullen maar!

Meer informatie
3 KOKEN receptttontwikkeling.jpg
Zeewiertrip Bretange-110.jpg

Testimonials

Zeewierwandelingen & meer: Recensies

Toine ademt passie voor zeewier. Dat is aan alles te merken – bovenal aan zijn enthousiasme! Echt een aanrader om meer te weten te komen en te proeven van het zo overal aanwezig zijnde, doch niet zo alledaagse zeewier

Toine heeft een ontzettend leuke TEDx talk gegeven op ons event in Sittard-Geleen over zeewier. Er ging een wereld voor ons open over de mogelijkheden.

Dwight de la Fontaine Schluiter | Sector Manager Food | ABN AMRO

Jan Scheele | Bestseller auteur op Amazon.com en bestuurslid van het World Economic Forum

Toine heeft voor ons een fantastische workshop georganiseerd waarbij wij kennis hebben gemaakt met de diversiteit en mogelijkheden van zeewier. Zijn enthousiasme en culinaire inzicht mbt tot het creatief gebruiken van zeewier in food heeft ons ontzettend gestimuleerd om met zeewier aan de slag te gaan!

“Toine kan theorie en praktijk vol enthousiasme combineren! Na een inspirerende lezing over zeewier zette hij onze studenten van de Radboud Honours Academy moeiteloos aan het werk met een zeewier-kookworkshop.”

Evert Vermandel | Lead Innovation Chef | Unilever Food Solutions

Floor Binkhorst | Programmamanager Honours Academy | Radboud Universiteit

bottom of page